Geschiedenis

Nu je al hebt kunnen zien waar wij ons precies bevinden, willen wij ook nog eens een korte uitleg geven wie we nu eigenlijk zijn. Vervolgens kan je hier ook in het kort lezen welke informatie je waar kan terug vinden.

Diegene die nu bij de scouts zijn, waren nog niet geboren toen de scouts werd opgericht en weten hier dus ook de precieze details niet van, hierdoor zal dit stukje geschreven worden door de oudleiding. We gaan dus nu meteen over naar een korte uitleg over de website zelf.

Als eerste , na dit puntje, zien we ‘Agenda’ staan. Hier kan je, zoals de naam het al zegt, alle informatie terug vinden over welke activiteiten gepland zijn. Ook aan de rechterkant zie je een klein kadertje waar je de agendapunten kan bekijken.

Natuurlijk wil je vast ook graag meer weten over de verschillende groepen (takken), wie ze zijn en wat ze doen. Al deze informatie kan je vinden onder ‘Takken’. Elke tak heeft een eigen naam. De jongste zijn de bevers, daarna volgen de welpen,…

Als je wilt weten wat ze elke zaterdag gepland hebben, klik je gewoon op programmatie.

Tegnwoordig kan je je ook inschrijven via onze website, meer informatie hierover vind je bij ‘Lid worden’.

Als laatste en zeker niet onbelangrijk, het puntje ‘Verhuur’. We verhuren een heleboel materiaal, zoals tenten van verschillende groottes, tafels, stoelen, en andere materialen voor al uw feesten, barbecues, ... De volledige lijst kan je bekijken in de catalogus onder het puntje ‘Verhuur’

Hopelijk hebben ze u op deze manier een beetje wegwijs kunnen maken op de website, maar u kan natuurlijk ook gewoon langs komen op de scouts zelf.