Spaghettiavond 18 februari 2017

Naar goede oude gewoonte organiseren wij ook dit jaar weer onze fameuze spaghettiavond. Op 18 februari vanaf 18 uur kunnen jullie weer aan onze lokalen terecht voor spaghetti à volonte. Ook dit jaar zijn er voor de kleinere magen onder ons kleinere porties. Iedereen jonger dan 14 jaar kan dus genieten van zijn spaghetti aan €6, iedereen die ouder is, betaalt €10. Inschrijven kan door het invullen van onderstaand formulier, en vervolgens het vereiste bedrag over te schrijven op rekening: BE85 0016 0476 8606 op naam van Dolfijn Diepenbeek VZW, kloosterstraat 1 bus 4, 3590 Diepenbeek. Dit met volgende vermelding: naam (inschrijving) + aantal personen

Net zoals vorig jaar zijn er ook afhaalporties mogelijk, zo kan je voor 5€/persoon een afhaalportie saus krijgen en voor 6€/persoon een afhaalportie saus met voorgekookte slierten! Dit kan u ook afhalen tussen de uren dat de spaghettiavond loopt.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. U ontvangt bij uw inschrijving een automatische bevestiging. Daarom is het belangrijk dat u een bestaand emailadres gebruikt.

 

Tot dan, De leiding en leden !

Geef uw voornaam op

Geef uw naam op

Geef uw gsm nummer op:

Geef uw emailadres:

kinderspaghetti's (-14 jaar) aan €6 per persoon
vegetarische kinderspaghetti's (- 14 jaar ) aan €6
spaghetti's aan €10
vegetarische spaghetti's aan €10
afhaalportie saus aan €5
afhaalportie saus veggie aan €5
afhaalporties saus + slierten aan 6€
afhaalporties saus veggie + slierten aan 6€